SMX Sports Göteborg AB

  • Plats: F01:15

Beskrivning

Mc Kläder och Tillbehör sedan 2009 – Fysisk butik i Göteborg & Halmstad.

Stort utbud av mc-kläder, mc-hjälmar och massa mc-tillbehör.  Vi erbjuder kända varumärken och hög kundservice. 

Nu på MC-Mässan kommer vi med ett bra sortiment ifrån kända varumärken. Det kommer finnas gott om mäss erbjudanden för dig som vill göra klipp. Vår fina butik i Göteborg kommer att vara öppen som vanligt under mässan, där personal kommer även där finnas för att guida dig till dina framtida köp.

Vi finns i Monter F01:15.

Adressuppgifter
SMX Sports Göteborg AB
Hulda Mellgrens gata 6
421 32 Västra Frölunda
SVERIGE
telefon
0313757870
Bolt Bomber Jacka Svart

1299 kr

SMX Sports Göteborg AB

Bolt Pilot mc jacka • Traditionell Pilotjacka • DuPont™ Kevlar® förstärkningar i hela Jackan • CE-godkända armbågs- och axelskydd

Tillhör kategori:

Ordinarie pris
2099
Antal
100
Tillgängliga
torsdag 01 jan.

Monter

F01:15

Alpinestars Gunner Textiljacka till Dam och Herr

1499 kr

SMX Sports Göteborg AB

Alpinestars Gunner Textiljacka till Dam och Herr. Vattentätt/vindtätt membran ifrån Drystar. Löstagbart värmefoder för körning i alla årstider. CE-skydd på armbågar och axlar. Bröst- och ryggskyddsfack med PE-komfortstoppning (CE-certifierade Bio Armor ryggskyddsinlägg finns som tillbehör). Komfortkant på krage och muddar i polyester. 2 dragkedjeförsedda främre luftintag för maximal ventilation. Bakre luftutsläppsventil för att kontrollera luftflödet. Volymjustering för ärmar i bicepsområde för personlig passform. Nedre delen på ryggen går längre ned samt är förstärkt för att skydda ländrygg och njurar i körställning. Förböjda ärmar för ökad komfort i körställning. Justerbar Velcro®-åtdragning med kil på muddar. Justerbar Velcro®-åtdragning i midjan för en personlig passform. 2 utvändiga, dragkedjeförsedda handfickor. Invändiga fickor och en invändig vattentät ficka.

Tillhör kategori:

Ordinarie pris
2799
Antal
80
Tillgängliga
torsdag 01 jan.

Monter

F01:15