Välkommen till MC Mässan 2020

När jag besökte min första MC Mässa slogs jag av två saker som egentligen är motsägelsefulla. Det första intrycket var den variation av besökare som var på plats. Barn som äldre, män som kvinnor, bikers och pendlare eller nybörjare såväl som veteraner.

Samtidigt fanns där en varm familjekänsla. Vi har ett gemensamt intresse – att köra på två hjul. Oavsett om du ska köpa din första moppe eller vill kika på årets modell av din favorit- Cruiser.

Det är detta som gör MC Mässan så unik. Vi är alla här för att se, uppleva och träffas. För oss som arrangörer är det en särskild känsla att se junioren glittra med ögonen när hon får provsitta en stor Aventure, när senioren med tusen mil på två hjul bakom sig hummar intresserat när han får veta mer om en eldriven skooter eller när jobbpendlaren äntligen hittar en skyddsjacka som både är varm, smidig och snygg.

MC Mässan samlar hela Sverige på två hjul.

Utan att förändra MC Mässans själ – fordons- och tillbehörsmontrarna, gallerian med landets ledande återförsäljare, klubbmontrarna och allt annat därtill – har vi lyssnar noggrant på era åsikter. Vi har därför beslutat oss för att satsa på fler upplevelser, tävlingar och utmaningar och kommer att skapa två scener med intressanta program. Dels på den stora scenen och dels – som nyhet – skapar vi en ”Speakers Corner”, där vi bjuder in landets up-and-coming bloggare, vloggare och influencers.

Vi kommer att ersätta den sortens uppvisning vi haft de senaste åren med många små uppvisningar på flera platser på mässan, precis efter vad utvärderingarna har visat oss. Vi kommer att arrangera frågesporter och tekniktävlingar där avgifterna går till välgörande ändamål och vi satsar på att skapa ett område i närheten av en av scenerna där ett antal aktiviteter kommer att genomföras. Fortsättning följer …

Till slut vill jag ställa dig en fråga. Vad tycker du ska finnas på MC Mässan? Vilka utställare, vilka återförsäljare, vilka aktiviteter och vad i scenprogrammet vill du lyssna på?

Tipsa oss här»

Varmt välkommen till MC Mässan i Göteborg 24-26 januari 2020!

Med vänliga hälsningar

Niklas Kristoffersson
Vd Moped- och motorcykelbranschen i Sverige