Provkörningsmodeller

Klicka på bilden för att öppna den som PDF

                                              I action arenan händer det saker hela tiden.
Vi gör storsatsning på provkörning av motorcyklar och mopeder, vi har utökat banans storlek rejält. Samtidigt har vi uppvisningar med vår stuntshow som vi gör vid tre tillfällen om dagen. Kl 13:00,15:00,17:00 samt en extra på lördag klockan 11:00. På denna show får vi se bland annat Jimmy från Rackartygarna som leker runt på sin trial-hoj, blandat med Mattias som kör på bakhjulet med sin H-D.
Sen har vi Crill tillsammans med Josef och Dino på StuntHoj. Vi kommer att ha en fyrhjuing som kör bakhjul och framhjul. Det kommer även att köras moped där Lukas visar sina skills. Sedan får vi inte glömma Elliot Gröndahl som stuntar med bland annat en elhoj. Allt detta leds och drivs av våran grymma Fredrik Fredd Lindehall som kommer leda oss igenom actiohallen. I år kommer vi även ha en liten driftingyta med små elbilar som man kan köra och visa sina kunskaper i drifting.
Vi kommer att köra ett race med Honda MSX 125 vid olika tillfällen som kommer bli grymt kul att följa från sidan. Banan blir större än tidigare år. Sen har vi ett gäng som ställer ut och visar upp sina hojar som man kan ta sig ett snack med.
Modeller som finns för provkörning.

Stuntshow som vi gör vid tre tillfällen om dagen.
Kl 13:00,15:00,17:00 samt en extra på lördag klockan 11:00.

Stuntshow alla dagar torsdag – söndag vid tre tillfällen om dagen.
Kl 13:00,15:00,17:00 samt en extra på lördag klockan 11:00.
På denna show får vi se bland annat Jimmy från Rackartygarna som leker runt på sin trail, blandat med Mattias som kör på bakhjulet med sin HD.