Action Arenan

Action arenan
I action arenan händer det saker hela tiden. Vi har gjort en storsatsning på prova på körning där vi utökat banans storlek samtidigt som vi har uppvisningar med våran stuntshow som vi gör vid tre tillfällen om dagen. Kl 13:00,15:00,17:00 samt en extra på lördag klockan 11:00. På denna show får vi se bland annat Jimmy från Rackartygarna som leker runt på sin trail, blandat med Mattias som kör på bakhjulet med sin HD.
Sen har vi Crill tillsammans med Josef och Dino på StuntHoj. Vi kommer ha en fyrhjuing som kör bakhjul och framhjul. Det kommer även att köras moped där Lukas visar sina skills på moppe.
Sen får vi inte glömma Elliot Gröndahl som stuntar med bla en elhoj.

Allt detta leds och drivs av våran grymma Fredrik Fredd Lindehall som kommer leda oss igenom actiohallen. I år kommer vi även ha en liten drifting yta med små elbilar som man kan köra och visa sina kunskaper med drifting.
Vi kommer att köra ett race med Honda MSX 125 Vid olika tillfällen som kommer bli grymt kul att följa från sidan. Banan blir större än tidigare år.

Sen har vi ett gäng som ställer ut och visar upp sina hojar som man kan ta sig ett snack med.

Välkomna upp!

Stuntshow alla dagar torsdag – söndag vid tre tillfällen om dagen.
Kl 13:00,15:00,17:00 samt en extra på lördag klockan 11:00.
På denna show får vi se bland annat Jimmy från Rackartygarna som leker runt på sin trail, blandat med Mattias som kör på bakhjulet med sin HD.

Hojar för provkörning