SPG:s fordon på MC Mässan

Aleix Espargaro´s tävlingshoj på MC Mässan!

Efter ett intensivt arbete är vi på Svenska Piaggiogruppen och framförallt Aprilia Sverige stolta att få berätta att vi i vår Monter B05:02 kommer att ställa ut ingen mindre än Aleix Espargaro´s tävlingshoj!

2019 års RS-GP, har ett aggressivt, svart livré som uttryckligen påminner om Aprilias tradition. De tekniska och designmässiga hörnstenarna som gör Aprilia MotoGP hojar unika har bekräftats på nytt, från den fyrcylindriga motorn med sin exklusiva smala V-arkitektur, till den sömlösa växellåda som utvecklades in-House. Båda dessa komponenter har utvecklats ytterligare, medan chassiarkitekturen, som alltid har varit varumärkets kronjuvel, nu fått helt nya lösningar.

Läs mer om Aleix Espargaro och RS-GP 2019 här »

SPG:s fordon på MC Mässan

V85 Evocative

 

V85 TT för omedelbart tankarna till den legendariska Paris-Dakar tävlingen. Här erbjuder vi en utrustad version för häftiga resor och upplevelser.

 

V85

 

Skapat för de hårdaste och häftigaste äventyren. V85 TT för omedelbart tankarna till den legendariska Paris-Dakar tävlingen. Den snygga designen i kombination med den välkända Mandello örnen är en svårslagen kombination. Det här är den optimala motorcykeln för för vilken typ av resa som helst i vilken typ av terräng som helst.

 

V7 BLACK&RED VERSION

 

Häftiga och klassiska V7 – Här ombyggd med tillbehörskit från Moto Guzzi

 

V7 CLASSIC GREEN VERSION

 

Häftiga och klassiska V7 – Här ombyggd med tillbehörskit från Moto Guzzi

 

V7 Stone Night pack

 

Den eleganta V7 III Stone levereras nu i Night Pack-version som gör denna unika modell ännu häftigare med nya stylingdetaljer och full LED-belysning för ännu mer ljus och snyggare strålkastare, blinkers och bakljus.

 

V7 Rough

 

V7 III Rough är en ännu tuffare version av klassiska V7. Se den hos oss och låt oss beräta mer om detaljerna som gör att denna sticker ut lite extra.

 

V9 Bobber

 

Enkelhet, renadesign och den avskalade sportigheten är de tre avgörande egenskaperna hos Moto Guzzi Bobber. En modell modell för dig som gillar det enkla och prioriterar teknik och prestanda före krom & annat.

 

V9 Roamer

 

V9 Roamer är en smidig och spännande modell som skänker massor av körglädje både på krota turer till kaffet som längre resor och äventyr. Det här är en klassisk Italiensk ikon – alltid lika ”rätt” och trendig!

 

Audace 1400

 

Moto Guzzi Audace gör verkligen ett häftigt avtryck med mullret från den krftfulla motorn, det breda bakhjulet och med den muskulära designen. Vi törs lova ett extra brett leende när trafikljuset slår om till grönt!