Suzukis fordon på MC Mässan

GSX-R125XA

 

Suzuki GSX-R125 revolutionerande 125cm3-klassen när den kom med det bästa effekt-och-vikt-förhållandet och accelerationö. Lägg där till smidig hantering och bra bränsleekonomi och du har en vinnare. Med key-less, aerodynamisk kåpa, lägre sadelhöjd, multifunktions LCD-instrument och vertikalt staplade LED-strålkastare, så är den också fullutrustad från start.

 

GSX-R1000A

 

Suzuki GSX-R1000

 

GSX-R1000RA

 

GSXR100R är en maskin som förvandla ett enkelt uttryck för vad som verkligen betyder något: Gasa, Svänga, bromsa – till att bli den kraftfulla kombinationen av acceleration, kurvtagning och bromsning. Kriterier som gör det till den mest fantastiska GSX-R som någonsin producerats.

 

SV650A

 

Vad som började 1999 som en motorcykel byggd för att leverera ”V-Twin fun”, blev Suzuki SV650 snabbt ett förarfenomen runt om i världen. Inte bara var den här universella motorcykeln lämplig för stadstrafik utan var också hemma på banan. Senaste versionens SV650 erbjuder högre standard för att höja prestandan för ”V-Twin Fun Machine” ännu mer med de senaste Suzuki-innovationerna. Nya SV650 är varje motorcyklists drömmaskin.

 

SV650XA

 

Om du vill bege dig ut på vägen på en sportig motorcykel med caféracerstuk, behöver du inte se längre än till Suzuki SV650X. Med sin smidiga vridstarka V-twin-motor inbäddad i en slimmad och lätt fackverksram kombinerar SV650X kraften och smidigheten med utseendet hos en klassisk caféracer.

 

GSX-S125XA

 

Möt den nya lättviktskungen på gatorna, Suzuki GSX-S125. Spännande, modern, innovativ design, med traditionellt styre och en låg sadelhöjd för bekväm körning. Tillsammans med ett multifunktions LCD-instrument och vertikalt staplade LED-strålkastare i en snygg kåpa. Det är en pålitlig, bekväm, smidig motorcykel som också levererar äkta Suzuki-prestanda.

 

GSX-S750A

 

Från de djärva, uppslukade linjerna till den aggressiva utformningen av sin nya strålkastare, bränsletank och kåpdetaljer, alla aspekter hos GSX-S750 fokuserar på den råa kraften, förutsägbar prestanda och funktionell skönhet som vördar till en sann mästare av kurvor.

 

GSX-S750ZA

 

Hämtad direkt från supersportmaskinen GSX-R, är den kraftfulla 749cm3 fyrcylindriga bränsleinsprutade motorn speciellt inställd och förfinad för att maximera potentialen på gatorna och på slingrande vägar.

 

Katana

 

Nya Katana är smidd till perfektoion och polerad till magnifik utstrålning. Katana utvecklades för att vara en landsvägsmodell med sportigt utseende, som tar minimalistisk retrokänsla och utvecklar det för att erbjuda modern styling och prestanda. Byggd för att leverera spännande motorcykelkörning som man kan önska hos en modern 1000cm3-motorcykel, KATANA är också utformad för att ge smidig kontroll över den kraften och en bekväm körposition.

 

GSX-S1000A

 

Med DNA från en supersportlegend kommer denna sportiga roadster. En motorcykel byggd för verklig spänning. Född på tävlingsbanan och uppfostrad på gatan.

 

GSX-S1000FA

 

En motorcykel byggd för verklig spänning. Under den slimmade kåpan hos denna fantastiska maskin återfinns den genuina motorn och huvudkomponenterna från populära GSX-R1000. Allt i ett bekvämt paket byggt för seriös motorcykelnjutning på vägen.

 

GSX250RA

 

Snygga, strömlinjeformade linjer uppmanar dig till att grensla sadeln och köra in i framtiden. Sportigt stuk och en värdig arvtagare till Suzukis långa tradition av sportmotorcyklar erbjuder gott om körglädje. Se bra ut och känn dig på topp vart du än bestämmer dig för att köra. Nya GSX250R är redo att erbjuda en körning långt utöver det vanliga.

 

Address 110

 

Ett val av fordon som säger lika mycket om din personlighet som vart du vill köra, är den här gatusmarta och allsidiga maskinen, som får folk att vrida på sina huvuden, mer än en snygg pendlarmaskin. Fantastiskt sportig acceleration och optimerad bränsleekonomi, och ett rymlig 20,6 liters bagageutrymme som ger mer än gott om utrymme för din hjälm och körutrustning.

 

Burgman 400

 

Den passar bra, som en fin skräddarsydd kostym. Den är bekväm att köra och presterar som en mästare. Det manövrerar briljant. Och det ger en vinnande kombination av elegant design, praktisk användbarhet och komfort. BURGMAN 400 – kommer med lyx och nöje för din resa.

 

V-Strom 250

 

V-Strom 250 / ABS kombinerar slimmad design och massiv närvaro i en unik design som trotsar sin blygsamma motorstorlek. Den är mycket manövrerbar på stadsgator, fantastiskt spännande på slingrande vägar, och fantastiskt tilltalande som en äventyrsmotorcykel. V-Strom 250 / ABS bär stolt med sig arvet från V-Strom-serien och är dedikerad till högsta kvalitet som kommer att antända din äventyrsanda.

 

V-Strom 650

 

Äventyr, i alla riktningar. Oavsett om det är vardagspendling, tuffa och våta förhållanden, kurviga småvägar. V-Strom 650 är den ultimata allt-i-allo-maskinen.

 

V-Strom 650XT

 

Tänk på en uppgift, en utmaning, ett äventyr. Svaret på varje önskan…..V-Strom 650. Sadelns oslagbara komfort och den naturliga körpositionen är inte det enda som gör att resan känns så lyxig. Motorns avstressade natur, den superneutrala hanteringen, lägger grunden till en motorcykel som är i högsta balans. Allt eftersom milen avverkas blir skillnaden allt mer uppenbar och kärleken kommer att växa.

 

V-Strom 1050 with accessory

 

V-Strom 1050XT

 

Nya V-Strom 1050XT V-STROM har mer toppeffekt än någonsin tidigare, medan den behåller sitt starka bottendrag och utmärkt bränsleekonomi. V-Strom 1050 är laddad med ny avancerad teknik som stöttar dig in din körning samtidig som suportar dig när du utmanar.

 

RM-Z250

 

RM-Z250 från grunden för att uppnå den rätta balansen mellan ”Kör, Sväng, och Stopp”, som krävs för att vinna även på den ytterst konkurrensutsatta arenan. Nu uppdaterad med det nya tillägget MX-Tuner 2.0 som ger möjlighet att mappa genom WiFi.

 

RM-Z450

 

En vinnare i all alla lägen med den optimala balansen mellan att accelerera, svänga och bromsa. Nu uppdaterad med det nya tillägget MX-Tuner 2.0 som ger möjlighet att mappa genom WiFi.

 

KINGQUAD LT-A750

 

Oavsett om du väljer smidiga KINGQUAD 400, starka KINGQUAD 500 eller bjässen KINGQUAD 750 så får du en maskin som klarar av precis allt du utsätter den för, både jobbet och på fritiden. Med ett helt nytt chassi, nytt utseende, uppdaterad motor och massor av smart utrustning är KINGQUAD reda att leverera.