Svedea AB

  • Plats: C04:22

Beskrivning

Svedea – störst på mc i Sverige!

Med stor passion för mc och övertygelsen om att vägen till framgång går via nöjda kunder, har vi nu nått målet vi satte för nio år sedan. Svedea är nu störst inom mc-försäkring i Sverige!

Vi har ett passionerat förhållande till motorcyklar och är övertygade om att bara den bästa servicen ger oss nöjda kunder. Det sammanfattar idén bakom Svedea och det är därför vi varje dag arbetar för att våra hojkunder ska förbli nöjda. Det kan mer än 100 000 mc-kunder vittna om!

Svedeas mc-försäkring
Med vår mc-försäkring får du ett av marknadens bredaste skydd, oavsett om du väljer vår mc-försäkring eller någon av våra märkesförsäkringar. Det här ingår i alla våra hojförsäkringar:

• Förstklassig skadeservice
• Unik allriskförsäkring
• 10 % SMC-rabatt

Dessutom ingår vårt XL-tillägg om du väljer en märkesförsäkring, som ger en rad ytterligare fördelar. Assistans utan självrisk, höjd maxersättning för tillbehör och utrustning samt hyrbil om du drabbas av en skada på din mc-semester är bara några av dem.

Sveriges nöjdaste kunder!
Under november utsåg Svenskt Kvalitetsindex Svedea till försäkringsbolaget med Sveriges Nöjdaste Kunder inom fordonsförsäkring. I och med att resultatet baseras på vad våra kunder tycker, så kan utmärkelsen inte glädja oss mer!

Kom förbi vår monter, tävla och vinn en motorcykel eller prata och ansök om mc-stipendiet.

Adressuppgifter
Svedea AB
Box 3489
103 69 Stockholm
SVERIGE
telefon
+46 771-160 190
Följ utställaren på