Indian Adventures AS

  • Plats: B06:74

Beskrivning

I över 10 år har vi kört resor i Himalaya. Hundratals har nu varit med om den enorma upplevelsen att korsa Himalaya från söder till norr, köra över världens högsta pass på 5606 m, genom djupa dalar och längs med brusande älvar. Eller det att stanna upp hos nomader, eller i små byar, och lära mer om hur människor lever sina liv här.

De som har åkt med oss berättar inte bara om den fantastiska naturen, den härliga MC-körningen, men också om det att komma till en helt annan värld och kultur. De värdesätter helheten i en resa som detta.

Himalaya kommer alltid att fascinera och vi har resor både i Indiska Himalaya, i Nepal och Bhutan. De senare åren har vi även startat resor på Sri Lanka och i Afrika. Offroad resan vi kör i Tanzania är helt unik och något du inte kan gå miste om. Från våren 2020 kör vi också resor i Marocko.

När du åker med Indian Adventures åker du med mycket erfarna reseledare från Skandinavien. De har gått genom vår interna utbildning när det gäller kulturförståelse, förstahjälpen mm. 

Vi är redo att vara med dig på ditt livs äventyr! Välkommen!

Adressuppgifter
Indian Adventures AS
Ingerila 22
1788 Halden
NORGE
telefon
+46 735884455
Följ utställaren på