MTL Custom med passion för motorcyklar

Vill du se motorcyklar byggas om inför publik – då ska du komma till MTL Custom´s monter på MC Mässan! I samarbete med Verktygsboden ska hojar både lackeras och byggas om, bland annat en Indian FTR 1200. 

MTL Custom är en motorcykelshop som erbjuder både service och reparationer i egen verkstad. Sedan starten 2003 har de haft en brinnande passion för motorcyklar. Allting började med import av custom-delar, och med tiden har verksamheten vuxit – till en stor butik med ett välutrustat garage för service och reparationer.

Motivlackerad Indian Scout Bobber

Jonathan Manfalken, från Indians Race Team, ska vara med och bygga om en Indian FTR 1200. Även en Honda Bobber ska byggas om samt sex redan ombyggda motorcyklar finns till beskådan i montern.

Dessutom lockar MTL med motivlackering i montern. En helt ny Indian Scout Bobber ska premiärvisas på mässan, med motivlack på. Mikael Petersson från Handmade Choppers lackar den och en Suzuki M1800R.