Möt Niklas Kjärhus

Niklas Kjärhus är mestadels känd från sociala medier och sina turnéer runtom Europa. Där det händer något coolt inom supermotard – där finns Niklas! 

Niklas byggde sitt varumärke NTKlife som en biprodukt av sin livsstil, han ville visa alla det roliga med supermotard. Umgänget och omgivningen. Det var inte körningen som var det viktigaste, utan allt runt omkring.

Vad är det som motiverar Niklas Kjärhus?

– Det som motiverar mig är nog en mix. Jag har en passion för både motorcykelåkning och filmskapande. Denna kombination lämpar sig väldigt bra om man till exempel vill göra videos på Youtube, Instagram eller Facebook. Att få göra det man älskar, och dela med sig av det.

Ni möter Niklas Kjärhus på MC Mässan, så gör som han – passa på att ta en bild eller film för sociala medier!

Niklas Kjärhus