Möt Jimmy Olsson från Rackartygarna

Jimmy Olsson är mc-profilen som gjort sig känd via Rackartygarna bland annat. Ni möter Jimmy på MC Mässan 2020!

Jimmy är inte bara grundare av extremsportgruppen Rackartygarna, som har egen Youtube-kanal och bland annat har tävlat i Talang på TV4. Han kör även trial som få och har ställt upp i flera hundra tävlingar, med medaljer från både SM och EM. Han är dessutom grundare av konceptet Mayhem, som beskrivs som ”Sveriges fetaste extremsportshow”!

Parkour på motorcykel

Jimmy kör trial, som är en sport man skulle kunna jämföra med parkour – fast på motorcykel. Motorcykeln har varit en del av Jimmys liv sedan barnsben och han älskar fortfarande det tvåhjuliga livet. På mässan kan ni träffa honom i hans monter och även kika på hans show som kommer att hålla till vid huvudentrén.

MOTORCYKEL Gasgas 300cc 2 takt