Ny sorts uppvisningar på MC Mässan 2020

Efter MC Mässan 2019 gjordes en omfattande utvärdering som ligger till grund för de aktiviteter vi erbjuder dig som besökare på MC Mässan 2020. Det finns två saker som ”sticker ut” i svaren på frågan vad vi ska prioritera/inte prioritera på nästa MC Mässa.

För det första var besökarna tydliga med att man vill se fler möjligheter till köp av till exempel kläder och tillbehör och med dessa provhytter och att kunna prova före köp. Vi har därför skapat en särskild Galleria med återförsäljare på den andra våningen.

För det andra låg både provkörningar och stuntshowerna i botten (efter andra fordonsutställningar).

Då showerna är dyra och komplicerade att arrangera inomhus och med allt hårdare regler för trafik inomhus av säkerhets- utsläpps- och bullerskäl har vi beslutat att förändra vårt aktivitetserbjudande för MC Mässan 2020.

Vi kommer att använda elfordon från och med denna MC Mässan och vi kommer att arrangera många små stunts och miniuppvisningar på många platser runt om mässområdet. För oss är detta en chans att gå lite före utvecklingen som snart kommer, det vill säga eldrift för vissa fordonsmodeller. Vi ser det tydligt på mopedsidan – var fjärde nyregistrerad moped 2019 är en elmoppe – och vi ser det sakta röra på sig på mc-sidan också. Här vill vi gärna gå lite före när vårt arrangemang är inomhus. Till våren, när vi arrangerar Start2Ride utomhus, blir det en annan sak då det blir fullt av både eldrift som traditionella bensinare att prova.

Så sammanfattningsvis är det dags att förändra showerna. Från de traditionella stuntshowerna tre gånger per dag till många, många små shower som kommer att dyka upp nästan där du minst anar det.

Med vänliga hälsningar

Niklas Kristoffersson, vd Moped- och Motorcykelbranschen

Läs mer om alla våra aktiviteter på MC Mässan 2020 »

Läs resultatet av besöksenkäten från MC Mässan 2019 »

Läs mer om Gallerian på MC Mässan 2020 »