Premiär för eONE Matador

Familjen eONE har utökats med en elektrisk MC Scooter klass A1. Välkommen till Sverige, eONE Matador!

Man kallar den för sin tungviktare, eONE Matador, som är en elektrisk MC Scooter med bra prestanda. Med sin maxhastighet på 120 km/h, en räckvidd för blandad körning på cirka 200 kilometer och en kraftfull motor på 10 KW passar den utmärkt för lite längre pendlingsavstånd.

Återvunnen energi

Matador har mycket god prestanda och är specad för att möta de krav som ställs på ett fordon för den nordiska marknaden. Batteriet är unikt i sitt slag, utvecklat av CATL och med en garanti på tre år eller max 6000 mil. Vidare har eONE Matador EBR (Electronic Brake Recovery), vilket innebär att energi återvinns till batteriet vid motorbroms. Detta gör Matador till en av de effektivaste elskotrarna på marknaden.

Klicka här för ytterligare teknisk data »