Piaggio MP3 300 HPE sticker ut

Letar du efter ett dynamiskt och sportigt fordon med körkomfort och stabilitet på alla underlag – men saknar körkort för motorcykel? Då ska du ta en närmare titt på Piaggio MP3 hpe. 

Piaggio MP3 300 hpe är den nya, smidigare och lättare versionen av Piaggio MP3. Ett kompakt, sportigt och dynamiskt fordon som ändå inte gör avkall på överlägsen komfort och de typiska kännetecknen hos GT scooters. Allt detta i kombination med den nya Piaggio 300 hpe-motorn, med sina med kraft- och vridmomentvärden, placerar nykomlingen i Piaggio-familjen högt upp i rankingen gällande den här fordonskategorin.   

Två versioner av Piaggio MP3 300

Piaggio MP3 300 hpe sticker ut med sin moderna och sportiga design som snyggt och smakfullt mixar den aggressiva framdelen med en elegant bakre del. Gemensamt bildar dessa en smal och lätt profil. Den nya Piaggio MP3 300 hpe-serien finns i två olika versioner: Piaggio MP3 300 hpe och Piaggio MP3 300 hpe Sport. Den senare kännetecknas av ännu sportigare detaljer och finish och detaljer. Piaggio MP3 300 hpe Sport sticker ut med sina många detaljer och mattsvarta yta. 

Piaggio MP3 300 HPE Sport.

Klicka här så får du se Piaggio MP3 300 in action!

Vill du ha mer fakta klickar du här.