Mingel, träffar och möten

På MC Mässan vill vi skapa förutsättningarna för att du ska träffa likasinnade. Utöver de spontana mötena – och ska vi vara ärliga är ju dessa de mest spännande – kommer alla att kunna få chansen att träffa nya vänner. Det kan vara möten för alla på motorcykel i Småland, alla som kör scooter till jobbet eller träffar för oss som tagit mc-kort det senaste året.

Vi kommer att erbjuda alla förköpskunder möjligheten att boka en egen, personlig montertid. På så sätt slipper du stå i kö för att få prata med en representant för motorcykelmärket, researrangören eller tillbehörsleverantören.

Profilerna

Vi bjuder in landets främsta profiler inom tvåhjuls-Sverige. Du möter dem och deras berättelser i montrarna, på stora scenen och givetvis på hemsidor och i sociala medier inför MC Mässan. I det här fallet är det extra rätt att få säga ”stay tuned in”.

Det är i de många sociala medier-kanalerna som MC Mässan kommer att berätta om alla nyheter och aktiviteter inför den sista helgen i januari. Vi kommer att scanna och dammsuga kanalerna för de där roliga, extra intressanta och informativa nyheterna och sprida dessa så mycket som möjligt. Vi kommer att arbeta allt närmare alla utställare så att i god tid vet vad du kan förvänta dig av ditt besök på MC Mässan.