Vad händer på MC Mässan 2020?

Låt oss tala klarspråk. Vi kommer till MC Mässan för alla utställare och montrars skull. För de många hundratals motorcyklar, mopeder och trehjulingar, hjälmar, kläder, skyddsutrustning och reservdelar, mc-klubbar och tillbehör. Listan inte bara kan göras lång – den är lång. Det finns ingen som kommer på MC Mässan och känner att utbudet är lite skralt.

Men vi vill också få passa på och erbjuda dig som besökare en uppsjö av intryck, information och upplevelser. I våra planer finns just nu flera nya och nygamla aktiviteter vid sidan om de viktiga montrarna och utställarna. Vi kommer bland annat att ha två scener för information och aha-upplevelser.

Stora scenen

På den stora scenen kommer de stora mc-, moped- och tillbehörsmärkena presentera årets nyheter. Vi kommer att ställa politiker och myndigheter mot väggen om allt från vägsäkerhet till regelverk och du kommer kunna ta del av mc-organisationernas och utställarföretagens berättelser och presentationer av sina produkter.

Speakers Corner 

Speakers Corner är en lite mindre och tuffare scen där vi kommer vi att bjuda in landets yngre och ”upcoming” bloggare och Youtubers. En mikrofon och en projektor räcker långt för dessa fräna och oväntade berättelser om talarnas relation till ett liv på två hjul. Det är på Speakers Corner du kommer få chansen att blicka in i framtiden och förhoppningsvis få en känsla av hur mc-livet kommer att förändras de kommande åren.

På MC Mässan kommer vi att ha tävlingar, frågesporter för små och stora, mindre uppvisningar på trial-mc, samarbete med körskolor, provkörningar på moped och mycket mer.

Mat och dryck 

Till slut måste vi även nämna det stora utbudet av restauranger och barer, som är en nog så viktig ingrediens på MC Mässan.