NIU M1 Pro / M1 Sport -Avancerad batteriteknik och högsta kvalitet


NIU har gjort elmopeden till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor.

Nya NIU M1 är en kompakt elmoped med låg vikt som är tyst, klimatsmart, enkel att ladda och som kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd är upp till 10 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus gör att räckvidden räcker till de allra flesta.
NIU M1 elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med M1 skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

NIU M1 Pro finns i röd, vit, blå och grå färg. NIU M1 Sport finns i vit färg.

NIU N1S – Ny version av N1 nu godkänd enligt EURO4

Elscooter N1S från NIU är en moped med kraftig elmotor och ett kraftigt, men litet och lätt batteri som ger upp till 8 mil räckvidd. Tre effektlägen anpassar körbarheten efter situationen och du skiftar enkelt läge med tummen under färd mellan krypkörning, fullt ös eller mitt i mellan.  nAtt ladda N1S kostar ca. 1,5-2kr. Batteripacket väger endast 8 kg och är enkelt att plocka ur och ladda ex. på kontoret, i hemmet eller där det passar dig.

N1S drivs av ett miljövänligt litiumbatteri. Mopeden kommer standardutrustad med larm. Vill du ha extra lång körsträcka finns det plats under sadeln för ett extra batteri. Nytt för 2018 är att N1S nu även har farthållare. Kommer i färgerna svart, röd och vit.

Besök KöpEnScooter i monter B01:02