Harley-Davidson presenterar


Fem fantastiska nya Touringmotorcycklar föe 2018
Mer kraft, komfort och lättare manövrering för Harley-Davidsons touringsortiment, med nya CVO Street Glide, CVO Road Glide och CVO Limited i spetsen. En mer svarttonad stil för Street Glide Special och Road GlideSpecial.
• Tre nya Custom Vehicle Operations™ (CVO) touringmotorcyklar i en begränsad upplaga
• Med kraft från Harley-Davidson Milwaukee-Eight® 117, standardmotorn med den största slagvolymen någonsin.
• Alla CVO:s har ett förstklassigt Infotainment System, med en avancerad och integrerad kommunikationsteknologi och handsfreestöd.
• Svarttonade detaljer för Street Glide Special och Road Glide Special, framhäver maximal finess och sofistikerad stil.

Modellår 2018 från Harley-Davidson introducerar det mest kraftfulla sortimentet av custom touringmotorcyklar, som företaget någonsin producerat. De skriker efter uppmärksamhet och erbjuder lyxig komfort, är redo att följsamt ta sig fram i stan eller ta sig an de kurviga landsvägarna. Tre helt nya restylade touringmodeller tar sig in i sortimentet av Custom Vehicle Operations. (CVO)-familjen i en begränsad upplaga, utrustade med Milwaukee-Eight®-motorer, medan Street Glide Special och Road Glide Special-modellerna får en aggressiv, helsvart styling.

CUSTOM VEHICLE OPERATIONS MOTORCYKLAR 2018
CVO-traditionen i att ge kunder det ultimata inom styling, innovation och prestanda från Harley-Davidson fortsätter under 2018, med CVO Limited, CVO Street Glide och CVO Road Glide. Varje motorcykel ger sin ägare en helt customiserad motorcykel i begränsad upplaga, direkt från fabriken med en 2 års garanti.

Vi börjar med den största standardmotorn som företaget har erbjudit – och tillgänglig endast i en CVO – alla tre hojarna har blivit uppgraderade med Screamin’ Eagle kraft, och med 1923cc Milwaukee-Eight-motorn levereras ett vrid på 166Nm.
CVO-modellerna kommer endast i en begränsad upplaga, och årets motorcyklar har några av de mest unika lackarbeten som företaget någonsin har designat och producerat. Nytt för dessa tre motorcyklar är ett avancerat integrerat kommunikationssystem med handsfreestöd.

läs mer här http://h-dmediakit.com/eu/bdp/?flhx#

Harley finner du i monter C03:02